September 29, 2015

JYH for Harper's Bazaar

I personally think that this kind of post is not professional for blogging activity. It's just import photos from a news website and then share in my blog.

I honestly don't want to do it too often but I can't help when my bias being the model of a magazine. I feel like his/her pictorials are too lovely to be ignored so I must make a post about it (although it's just a plain post, not a review post).

I did it to Chorong when she became the model for 'SURE' magazine. And this time is Yonghwa. He becomes the model for 'Harper's Bazaar' magazine.

Yonghwa showed his matured and rebel look in these black and white photos:


September 28, 2015

Park Chorong for SURE

Four days ago I read an interesting article in allkpop. This article talks about A Pink's Chorong who being the very first celebrity guest beauty editor for 'SURE' magazine. She worked on writing beauty article.

She shared her beauty knowledge with 'SURE' magazine.

I'm not going to talk about Chorong's make-up and fashion here since I'm NOT an expert in this field. I'm not going to talk about Chorong's beauty knowledge as well because I don't buy 'SURE' magazine lol. I just want to share this two lovely photos.

ISN'T SHE LOVELY?? <3

September 25, 2015

CNBLUE dan Cinderella

source: allkpop
Congratulation CNBLUE for winning no. 1 in ‘The Show’! Kemenangan pertama CNBLUE untuk lagu comeback Cinderella. Woohoo!

Suka banget CNBLUE comeback dengan lagu bagus beginiiiii. Pas pertama kali baca berita di allkpop tentang CNBLUE mau comeback, saya ketar-ketir takut kalo comeback-nya jelek kayak ‘Can’t Stop’ di tahun 2014. Padahal di tahun 2013, CNBLUE comeback dengan sangat sempurna membawakan lagu ‘I’m Sorry’. Jadinya ‘Can’t Stop’ kayak kebanting gitu (di mata saya).

Kemudian teaser-teaser bermunculan. Teasernya ada dua macem, di dalam ruangan dan di luar ruangan.

Bahas yang di dalam ruangan dulu ya.

September 16, 2015

Law of the Jungle in Brunei: Chanyeol Si Anak Rimba

source: PCYHomeThailand

Setelah di tahun 2014 kemarin merimba di Micronesia, tahun 2015 ini Chanyeol merimba di Brunei Darussalam bersama Byungman's tribe lagi. Chanyeol ketagihan 'Law of the Jungle' (LOTJ). Meskipun beberapa fans gak suka dia ikut LOTJ lagi, rupanya hutan belantara terlanjur lebih menggoda untuk Chanyeol. HAHAHAHA. Fans mah bisa apa atuh. Yang sabar aja.


source: SH2jKlMs208
Itu air sungainya bukan keruh, warnanya emang asli begitu. Kalo lihat video LOTJ air sungainya berwarna merah.

Kalo saya sih oke-oke aja Chanyeol ikut LOTJ, terserah dia mau ikut variety show apaan juga saya bakal nonton. Kenapa ya kira-kira beberapa fans kok gak suka Chanyeol ikut LOTJ lagi?

K-Pop Girl Crush

It is not in romantic way of course.

I have some girl crush in K-Pop. My girl crush in K-Pop are from various girl groups but not all of them are my bias. You know, when you're a girl and you admire a female K-Pop idol, it doesn't mean she is your bias, right? You just adore her beautiful face, personality, skills, fashion and so on.

So here are mine:

SNSD's Sunny and Seohyun
cr: Sunnyday515
Sunny is my first girl crush in K-Pop world. I knew her by watching Running Man episode 39. She appeared with Yoona. Sunny's lips is very unique especially when she smiles. Her voice is unique as well, she has cute voice. When I listen to SNSD's songs, I recognize her voice easily.

September 14, 2015

YOOKJOY BYOO~ (Part 2)

Ada yang belum baca Part 1? Baca dulu ya disini.

WGM YookJoy udah lewat sepuluh episode ajaaa. Sengaja saya bikin part 2 karena kalo ngotot ditulis semua di part 1 bakal panjaaaaaaaaang bikin males scrolling. Part 2 ini saya rancang untuk episode 11 sampai 20. Mudah-mudahan berhasil, sayanya ga males nulis di tengah jalan, dan yang paling penting mudah-mudahan Sungjae sama Joy ga kena skandal apa-apa biar episodenya ga diputus di tengah jalan.

Di WGM season 4 ini saya ngarep banget lho tiga couple dikumpulin bareng terus main games bersama kayak couple-couple di season-season sebelumnya. Lha kok malah Lee Jonghyun sama Gong Seungyeon 'diceraikan' duluan. Pupus dong harapan saya. Ga asik nih PD-nya. At least sebelum JongYeon 'cerai', mereka dikumpulin sama YookJoy Couple dan Minsuk-Yewon Couple kek buat main games bersama. Payah nih PD-nya. *nyalahin*

Yaudah sih seterah. Bahas YookJoy aja mendingan. *ya emang gitu harusnya orang judulnya YOOKJOY BYOO~ gimana sih*